Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ნეაპოლიტანური სამზარეულოს ცნობილი კერძი - პარმიჯანი ბადრიჯანით / neapoluri samzareulos cnobili kerdzi - parmijani badrijanit
2017-08-20, 8:05 AM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
700 გრამი ბადრიჯანი
800 გრამი პომიდორი
2 ს/კ ახალი ბაზილიკას ფოთლები
200 გრამი მოცარელა
100 გრამი გახეხილი პარმეზანი
ზეითუნის ზეთი, მარილი და სანელებლები გემოვნებით

მომზადების წესი:
1. ბადრიჯანი 0.5 სანტიმეტრის სისქის ნაჭრებად დაჭერით, მოაყარეთ მარილი და 30-40 წუთი გააჩერეთ. დროის გასვლის შემდეგ, ისინი ცივი წყლით გარეცხეთ და გაამშრალეთ.
2.ტაფას ცოტაოდენი ზეითუნის ზეთი მოასხით და ბადრიჯნები ორივე მხრიდან შეწვით. თეფშზე გადადეთ. პომიდვრებს ადუღებული წყალი დაასხით, გაფქცვენით და კუბიკებად დაჭერით.
3. ასევე წვრილად დაჭერით ბაზილიკას ფოთლები. პომიდორი და ბაზილიკა ერთ ტაფაში მოათავსეთ, მოაყარეთ მარილი და პილპილი და თუშეთ 15 წუთის განმავლობაში. უნდა მიიღოთ სოუსი. მოცარელა თხელ ნაჭრებად დაჭერით, პარმეზანი კი გახეხეთ.
4. საცხობ ფორმაზე ცოტაოდენი ზეითუნის ზეთი დაასხით და მასზე ბადრიჯანი, მოცარელა და პარმეზანი ფენებად დააწყვეთ, მოასხით სოუსი. აცხვეთ 30 წუთის განმავლობაში 170 გრადუსზე.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: ninamzareuli | ტეგები: ტორტი ქოქოსით, torti, torti qoqosit, tortebi, ქოქოსი, qoqosis torti, ტორტები, ქოქოსის ტორტი, qoqosi, ტორტი ნანახია: 1235 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]