100 გრ კარაქი და 150 გრ შაქარი, ცალი კვერცხის გული და ვთქვიფოთ 10 -15 წუთი, დავუმატოდ ვანილი და 150 გრამი ფქვილის 25 გრ სახამებელის და 25 გრ სოდის ნაზავი და ისევ ვთქვიფოთ 15 წუთის განმავლობაში. 4 ვერცხის ცილა ავთქვიფოთ და დავუმატოდ 100 გრ შაქარი და ვანილი, ისე ავთქვიფოთ რომ გამოვიდეს სქელი ბეზე. გავაცხელოდ ტორტის ფორმა წავუსვათ კარაქი და ფირფიტასავით გავაბრტყელოდ ნამხვრის ცომი და თავზე დავასხად ბეზე, ამ მასას თავზე მოვაყაროდ გახეხილი ნუში და 30 წთ შევდგათ ღუმელში საშუალო ცეცხლზე. ნამცხვარი მარტივი და გემრიელია.