Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ბატკნის ნეკნები ტკბილ-მწარე სოუსით / batknis neknebi tkbil-mtsare sousit
2017-06-21, 7:09 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
ძმარი - 1 ს.კ
სოიოს სოუსი - 1 ს.კ
ხახვი - 1 თავი
წითელი მოცხარის ჯემი - 3-5 ს.კ
პამიდორი ჩერი - 4
ბატკნის ნეკნები - 4 ნაჭერი
სასურველი არომატული მცენარე - 1 ს.კ
მარილი და პილპილი

მომზადების წესი:
ხორცის ნაჭრებს მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და არომატული სუნელები, რომელიც საკუთარი გემოვნების მიხედვით შეგვიძია შევარჩიოთ (მაგ: ხმელი ბაზილიკი, როზმარინი). 30 წუთი დავტოვოთ.
მოვშუშოთ ხახვი, დავამატოთ ძმარი და სოიოს სოუსი. შემდეგ დავამატოთ მოცხარის ჯემი და წამოვადუღოთ. ვადუღოთ ორიოდე წუთი, რომ ცოტა შესქელდეს.
პამიდვრები გავჭრათ შუაზე. ტაფაზე ან გრილზე ხორცი და პამიდორი ერთად შევწვათ. პამიდორი უფრო ადრე ავიღოთ, ვიდრე ხორცი.
თეფშზე დავასხათ სოუსი, ზედ დავდოთ ხორცის ნაჭრები და შემოვუწყოთ პამიდორი.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikolozqartveli | ტეგები: რეცეპტი, კულინარია, ბატკანი, batkani, gemrieli kerdzi, batknis xorci, ბატკნის ხორცი, გემრიელი კერძი, batknis khorci, kulinaria mzareuli receptebi ნანახია: 1271 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]