Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ბატკნის ხორცი ბოსტნეულით - ბერძნული სამზარეულო / batknis khorci bostneulit - berdznuli samzareulo
2017-06-21, 6:56 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
მიხაკი - 3 ბუტკო
მარილი და პილპილი
ოხრახუში
დაფნის ფოთოლი - 2
ბულიონი ან წყალი - 500 მლ
თეთრი ღვინო - 250 გ
სტაფილო - 2
ხახვი - 3-4 ცალი
პამიდორი ჩერი - 600 გ
ბატკნის ხორცი - 1 კგ
ზეითუნის ზეთი - 3 ს.კ
ზეთი შესაწვავად - 3 ს.კ

მომზადების წესი:
ხორცი დავჭრათ მომცრო ნაჭრებად. დავასხათ ძმარი, ზეთი, დავამატოთ მარილი და პილპილი. დავდგათ მაცივარში 1 საათით.
ხახვი დავჭრათ მსხვილად, სტაფილო რგოლებად.

ღრმა ტაფაში ან ქვაბში შევბრაწოთ ხორცის ნაჭრები. ჩავამატოთ ხახვი და სტაფილო, გავაგრძელოთ შუშვა. შემდეგ ჩავასხათ ღვინო და ბულიონი. დავამატოთ დაფნა, მიხაკი, დავახუროთ თავზე და ვშუშოთ დაახლოებით 1 საათი, ხორცის დარბილებამდე. შემდეგ დავამატოთ დაჭრილი პომიდორი და კიდევ 10-15 წუთი ვადუღოთ.
ბოლოს დავამატოთ მარილი, პილპილი, მწვანილი.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikolozqartveli | ტეგები: რეცეპტი, კულინარია, ბატკანი, batkani, gemrieli kerdzi, batknis xorci, ბატკნის ხორცი, გემრიელი კერძი, kulinaria mzareuli receptebi, batknis khorci ნანახია: 1133 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]