Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ბატკნის ხორცის ჩაშუშული / batknis khorcis chashushuli
2017-06-21, 6:49 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
ჩილი წიწაკა
ნიორი - 4-5 კბილი
კამა - 2 კონა
ოხრახუში - 3 კონა
ქინძი - 3 კონა
ხახვი - 4-5 ცალი
ბატკნის ხორცი - 1.5 კგ
მარილი

მომზადების წესი:
ხორცი დაჭერით და დაბრაწეთ მაღალ ცეცხლზე, ქვაბში.
დაჭერით ხახვი, მწვანილი, წიწაკა.
დაბრაწულ ხორცს დაამატეთ ხახვი, მარილი და პილპილი. აურიეთ და დაბალ ცეცხლზე შუშეთ დაახლოებით 1 საათი, სანამ ხორცი არ დარბილდება. თუ თავისი წვენი არ ჰყოფნის, ცოტა წყალი დაამატეთ.
დარბილებულ ხორცს დაამატეთ მწვანილი, წიწაკა და ნიორი. აურიეთ, წამოადუღეთ და ხარშეთ კიდევ 2-3 წუთი. გამორთეთ ცეცხლზი და დატოვეთ კერძი თავდახურულ ქვაბში ცოტა ხნით. რატა არომატი უკეთ გაუჯდეს. შემდეგ ამოიღეთ თეფშებზე.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikolozqartveli | ტეგები: რეცეპტი, კულინარია, ბატკანი, batkani, gemrieli kerdzi, batknis xorci, ბატკნის ხორცი, გემრიელი კერძი, batknis khorci, kulinaria mzareuli receptebi ნანახია: 1228 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]