Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

Загрузка...
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

კალმახი (კეფალი) თეთრ ღვინოში

1 კგ თევზი, 400 გრ თავი ხახვი, 1 ჭიქა თეთრი ღვინო, ქინძი, მარილი – გემოვნებით. მდუღარე მარილწყალში ჩავასხათ თეთრი ღვინო, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი თავი ხახვი, გარეცხილი და ულუფებად დაჭრილი თევზი და ვხარშოთ მზადყოფნამდე. ნახარში გავწუროთ, ვადუღოთ რამოდენიმე წუთი, დავამატოთ მარილთან და ქინძთან ერთად დანაყილი ნიგოზი, ვადუღოთ კიდევ ერთ-ორი წუთი და გადმოვდგათ ცეცხლიდან. მზა თევზს მოვასხათ თეთრი ღვინის სოუსი და მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ქინძი.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



2014-06-17, 11:46 AM
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: კულინარია, sadgesaswaulo sufra, dgesascauli, სადღესასწაულო სუფრა, kulinaria, dgesastauli, receptebi, sadgesascaulo, sadgesaswaulo samzare, dgesaswauli
ნანახია: 428 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]