Загрузка...
კალმახი (კეფალი) თეთრ ღვინოში - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

კალმახი (კეფალი) თეთრ ღვინოში


2014-06-17, 11:46 AM


1 კგ თევზი, 400 გრ თავი ხახვი, 1 ჭიქა თეთრი ღვინო, ქინძი, მარილი – გემოვნებით. მდუღარე მარილწყალში ჩავასხათ თეთრი ღვინო, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი თავი ხახვი, გარეცხილი და ულუფებად დაჭრილი თევზი და ვხარშოთ მზადყოფნამდე. ნახარში გავწუროთ, ვადუღოთ რამოდენიმე წუთი, დავამატოთ მარილთან და ქინძთან ერთად დანაყილი ნიგოზი, ვადუღოთ კიდევ ერთ-ორი წუთი და გადმოვდგათ ცეცხლიდან. მზა თევზს მოვასხათ თეთრი ღვინის სოუსი და მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ქინძი.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: კულინარია, sadgesaswaulo sufra, dgesascauli, სადღესასწაულო სუფრა, kulinaria, dgesastauli, receptebi, sadgesascaulo, sadgesaswaulo samzare, dgesaswauli
ნანახია: 213 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0