Загрузка...
ღორის ხორცი სოკოთი / ghoris khorci sokoti - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ღორის ხორცი სოკოთი / ghoris khorci sokoti


2014-06-15, 4:53 PM


ღორის ხორცის უცხიმო ნაჭრები დაჭერით , ამოსვარეთ მარილში და შავ პილპილში; ტაფაში მოათავსეთ და შეწვით შეწითლებამდე. გადმოდგით, ტაფაში მოათავსეთ დაჭრილი სოკო ( შეგიძლიათ კონსერვირებულიც)და მოთუშეთ. აიღეთ ცეცხლგამძლე ჭურჭელი ღუმელში შესადებად . მასში მოათავსეთ შემწვარი ღორის ხორცი , შემდეგ სოკო და ზემოდან გადაასხით ნაღები. მარილი , შავი პილპილი და ხმელი ქინძი გემოვნებით. გამოაცხვეთ 180° –ზე 30 წუთი. ღორის ხორცი 600გ, სოკო 400გრ, ნაღები – 23%–200მლ. ( არა არაჟანი და არა მაიონეზი).


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: კულინარია, sadgesaswaulo sufra, dgesascauli, სადღესასწაულო სუფრა, kulinaria, dgesastauli, receptebi, sadgesascaulo, sadgesaswaulo samzareulo, dgesaswauli
ნანახია: 213 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0