ღორის ხორცი სოკოთი / ghoris khorci sokoti
| 2014-06-15, 4:53 PM |
ღორის ხორცის უცხიმო ნაჭრები დაჭერით , ამოსვარეთ მარილში და შავ პილპილში; ტაფაში მოათავსეთ და შეწვით შეწითლებამდე. გადმოდგით, ტაფაში მოათავსეთ დაჭრილი სოკო ( შეგიძლიათ კონსერვირებულიც)და მოთუშეთ. აიღეთ ცეცხლგამძლე ჭურჭელი ღუმელში შესადებად . მასში მოათავსეთ შემწვარი ღორის ხორცი , შემდეგ სოკო და ზემოდან გადაასხით ნაღები. მარილი , შავი პილპილი და ხმელი ქინძი გემოვნებით. გამოაცხვეთ 180° –ზე 30 წუთი. ღორის ხორცი 600გ, სოკო 400გრ, ნაღები – 23%–200მლ. ( არა არაჟანი და არა მაიონეზი).
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite
| ტეგები: კულინარია, sadgesaswaulo sufra, dgesascauli, სადღესასწაულო სუფრა, kulinaria, dgesastauli, receptebi, sadgesascaulo, sadgesaswaulo samzareulo, dgesaswauli
|
ნანახია: 1133 | რამოტვირთვები: 0
| რეიტინგი: 0.0/0 |
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[
რეგისტრაცია |
შესვლა ]