ხორცი ფრანგულად / xorci frangulad meorenairad
| 2014-06-15, 5:02 PM |
მას: 200გრ საქონლის ხორცი, 150გრ არაჟანი,200გრ ქამა სოკო, 1ც ხახვი, 2ც კარტოფილი, 100გრ ყველი, ზეთი, მარილი მას: ხორცი დაბეგვეთ, მოაყარეთ მარილი, შეწვით ტაფაზე,ზეთში. გადაიტანეთ ჟარუნაზე, მოასხით არაჟანი. ცალკე დაჭერით ხახვი და სოკოსთან ერთად მოთუშეთ, ეს მასა მოაყარეთ ხორცს ზემოდან, მოხარშული კარტოფილი დაახეხეთ,მოასხით ისევ არაჟანი, დაახეხეთ ყველი. შედგით ჰაერღუმელში 10-15წ.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite
| ტეგები: კულინარია, sadgesaswaulo sufra, dgesascauli, სადღესასწაულო სუფრა, kulinaria, dgesastauli, receptebi, sadgesascaulo, sadgesaswaulo samzareulo, dgesaswauli
|
ნანახია: 1444 | რამოტვირთვები: 0
| რეიტინგი: 0.0/0 |
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[
რეგისტრაცია |
შესვლა ]