გვჭირდება ჩვეულებრივი მაწვნის ცომი, რომელსაც ძალიან თხლად გავაბრტყელებთ ჟარონაზე.შემდეგ წავუსვამთ ცხარე კეტჩუპს.ვალაგებთ ჯერ ჩვეულებრივი მოხარშული ძეხვის სქელ ნაჭრებს ისე რომ ცომი მთლიანად დაიფაროს,შემდეგ ლორის ნაჭრებს(ისე რომ ცოტა ქონი ქონდეს,ვაყრით წვრილად დაჭრილ სოსისს, კიტრს მჟავეს, ვახეხავთ ყველს და 2 ცალ მაგრად მოხარშულ კვერცხს,ვაცხობთ 30 წუთი, 5 წუთიღა რომ დარჩება გამოცხობამდე კიდევ ვასხავთ მაიონეზისა და კეტჩუპის ნარევს და მზადაა.