კუჭმაჭი ნიგვზით / kuchmachi nigvzit - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

კუჭმაჭი ნიგვზით / kuchmachi nigvzit

საქონლის კუჭმაჭი მოხარშეთ, მოაყარეთ მარილი და გააციეთ. დაჭერით წვრილად. დანაყილი ნიგოზი, ნიორი, ქინძი, წვრილად დაჭრილი ხახვი, ბროწეულის მარცვლები აურიეთ ერთმანეთში, დაუმატეთ ცოტა ძმარი და შეაზავეთ კუჭმაჭი ამ საკაზმით. მასალა: 1-კგ. კუჭმაჭი, 3 კბილი-ნიორი, 1თავი-ხახვი, 1 ცალი-ბროწეული, 1 ჩ.კ -ქონდარი, 1/2ჩ.კ.-უცხო სუნელი, ყვითელი ყვავილი, თითო ჩაის კოვზი-ხმელი ქინძი, 2 ძირი-ნედლი ქინძი, მარილი გემოვნებით.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



2014-06-15, 4:52 PM
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: კულინარია, sadgesaswaulo sufra, dgesascauli, სადღესასწაულო სუფრა, kulinaria, dgesastauli, receptebi, sadgesascaulo, sadgesaswaulo samzareulo, dgesaswauli
ნანახია: 626 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: