Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

თევზი სლავურად / tevzi slavurad

300 გრ კალმახს ვაცლით ხერხემალს, ვაყრით მარილს და ვდებთ მარინადში. ჩაის კოვზი კონიაკი 1 ლიმონის წვენი, ზეითუნის ზეთი. ამ მარინადში ვაწყობთ თევზს და ვაჩერებთ 3 წუთი.ვიღებთ ცხელ ჟარუნას ვასხამთ ზეთს და ვდებთ თევზს, თევზს ზემოდან ვაწყობთ თხლად დაჭრილ ახალ კარტოფილს, როგორც თევზის ქერცლი და ვასხამთ ზეთს,ვდებთ ცხელ ქურაში და ვწვავთ.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



2014-06-15, 4:57 PM
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: კულინარია, sadgesaswaulo sufra, dgesascauli, სადღესასწაულო სუფრა, kulinaria, dgesastauli, receptebi, sadgesascaulo, sadgesaswaulo samzareulo, dgesaswauli
ნანახია: 1312 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]