Загрузка...
ენ ბი ჯი / n b g - en bi ji - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ენ ბი ჯი / n b g - en bi ji


2014-06-15, 7:03 PM


1. 1 კგ ღორის ან საქონლის რბილი ხორცი (ცოტა ცხიმიანი); 2. 2 თავი ხახვი; 3. 150 გრამი ნუში; 4. 1 ცალი ქოქოსი; 5. პიტნა; 6. ლიმონი; მომზადება: დავჭრათ ხორცი წვრილად, დაჭრილი ტაფაში ცოტა წყალში მოვთუშოთ, დავამატოთ დაჭრილი ხახვი და ისიც მოვთუშოთ, დაუმატოთ დანაყილი ნუში და ქოქოსი დაჭრილი კუბიკებათ, 3 წუთში მოვაყაროთ დაჭრილი პიტნა და დავაწუროთ ლიმონი და მალევე გადმოვდგათ.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: კულინარია, sadgesaswaulo sufra, dgesascauli, სადღესასწაულო სუფრა, kulinaria, dgesastauli, receptebi, sadgesascaulo, sadgesaswaulo samzareulo, dgesaswauli
ნანახია: 355 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0