Загрузка...
კამბალა წითელი ღვინის სოუსში - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

კამბალა წითელი ღვინის სოუსში


2014-06-17, 11:45 AM


500 გრ თევზი, 1 ჩაის ჭიქა წითელი ღვინო, 1 თავი ხახვი, 0,5 ჩაის ჭიქა ნიგოზი, ქინძი, ოხრახუში, 1 ც დაფნის ფოთოლი, ნიორი, მარილი – გემოვნებით. დამუშავებული და გარეცხილი თევზი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, ჩავალაგოთ ქვაბში, დავამატოთ ოხრახუში, თავი ხახვი, დაფნის ფოთოლი, მოვაყაროთ მარილი, დავასხათ 1 ჭიქა წითელ ღვინოში გარეული 1 ჭიქა წყალი. ქვაბს დავახუროთ სახურავი და ვხარშოთ 20-25 წუთი თევზის მზადყოფნამდე. მოხარშული თევზი გადავიტანოთ ღრმა სინზე, ნახარში ბულიონი გავწუროთ, ჩავასხათ ცალკე ქვაბში და ვადუღოთ 10-15 წუთი, შემდეგ დავამატოთ ნიორთან ერთად დანაყილი ნიგოზი, ვადუღოთ კიდევ ერთი წუთი და გადმოვდგათ ცეცხლიდან. მოხარშულ თევზს მოვასხათ სოუსი და მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ქინძი.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: კულინარია, sadgesaswaulo sufra, dgesascauli, სადღესასწაულო სუფრა, kulinaria, dgesastauli, receptebi, sadgesascaulo, sadgesaswaulo samzare, dgesaswauli
ნანახია: 215 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0