Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

შამფურზე შემწვარი ზუთხი (სვია)

600 გრ თევზი, 100 გრ თავი ხახვი, 50 გრ კარაქი, 1 ც ლიმონი, ოხრახუში, პილპილი, მარილი - გემოვნებით. მომზადებული თევზის ნაჭერი ჩავუშვათ ადუღებულ წყალში 3-5 წუთით, გავრეცხოთ, მოვაცილოთ ძვლები და ქერცლი, დავჭრათ ულუფებად. თითოეულ ნაჭერს მოვაყაროთ პილპილი, მარილი, წამოვაგოთ შამფურზე, წავუსვათ კარაქი და შევწვათ მაყალზე (ან მიკროტალღოვან ღუმელში). შემწვარი თევზი გადავიტანოთ თეფშზე, ან სინზე, მოვაყაროთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, ოხრახუში, შემოვუწყოთ ლიმონის ნაჭრები.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



2014-06-17, 11:40 AM
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: კულინარია, sadgesaswaulo sufra, dgesascauli, სადღესასწაულო სუფრა, kulinaria, dgesastauli, receptebi, sadgesascaulo, sadgesaswaulo samzare, dgesaswauli
ნანახია: 1133 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]