შამფურზე შემწვარი ზუთხი (სვია)
| 2014-06-17, 11:40 AM |
600 გრ თევზი, 100 გრ თავი ხახვი, 50 გრ კარაქი, 1 ც ლიმონი, ოხრახუში, პილპილი, მარილი - გემოვნებით.
მომზადებული თევზის ნაჭერი ჩავუშვათ ადუღებულ წყალში 3-5 წუთით, გავრეცხოთ, მოვაცილოთ ძვლები და ქერცლი, დავჭრათ ულუფებად. თითოეულ ნაჭერს მოვაყაროთ პილპილი, მარილი, წამოვაგოთ შამფურზე, წავუსვათ კარაქი და შევწვათ მაყალზე (ან მიკროტალღოვან ღუმელში).
შემწვარი თევზი გადავიტანოთ თეფშზე, ან სინზე, მოვაყაროთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, ოხრახუში, შემოვუწყოთ ლიმონის ნაჭრები.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite
| ტეგები: კულინარია, sadgesaswaulo sufra, dgesascauli, სადღესასწაულო სუფრა, kulinaria, dgesastauli, receptebi, sadgesascaulo, sadgesaswaulo samzare, dgesaswauli
|
ნანახია: 1164 | რამოტვირთვები: 0
| რეიტინგი: 0.0/0 |
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[
რეგისტრაცია |
შესვლა ]