მოხარშული ზუთხი (სვია) სოკოთი
| 2014-06-17, 11:44 AM |
750 გრ ზუთხი (სვია), 150 მლ წყალი, 50 გრ სოკოს ნახარში, 30 გრ თავი ხახვი, ოხრახუში, მარცვალი პილპილი, დაფნის ფოთოლი, 100 გრ სოკო, მარილი – გემოვნებით.
მომზადებული თევზის ნაჭერი 3-5 წუთით ჩავუშვათ მდუღარე წყალში, გავრეცხოთ, მოვაცილოთ ძვლები, ქერცლი, ისევ გავრეცხოთ, დავჭრათ ულუფებად, ჩავალაგოთ ქვაბში ერთ რიგად კანით ქვევით, დავასხათ ცოტა ცხელი წყალი (1 კგ თევზზე – 300 მლ წყალი, 10 გრ მარილი), სოკოს ნახარში, დავამატოთ დაჭრილი თავი ხახვი, ოხრახუში, მარცვალი პილპილი, დაფნის ფოთოლი, მარილი და ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე 15-20 წუთით განმავლობაში.
სოკო მოვხარშოთ წინა რეცეპტის მიხედვით. მზა თევზი ამოვიღოთ ქვაბიდან, გადავიტანოთ სინზე, ზემოდან დავალაგოთ დაჭრილი, სოკო, მოვრთოთ ოხრახუშით.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite
| ტეგები: კულინარია, sadgesaswaulo sufra, dgesascauli, სადღესასწაულო სუფრა, kulinaria, dgesastauli, receptebi, sadgesascaulo, sadgesaswaulo samzare, dgesaswauli
|
ნანახია: 1041 | რამოტვირთვები: 0
| რეიტინგი: 0.0/0 |
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[
რეგისტრაცია |
შესვლა ]