ნოყიერი და გემრიელი აფხაზურა / nokieri da gemrieli afkhazura - afxazura - apxazura - apkhazura
| 2014-04-25, 1:16 AM |
|
შემადგენლობა: ხორცი - 1 კგ ბადე ქონი - 150-200 გრ ხახვი - 1 კოწახურის მარცვლები - 1-2 ს.კ. მარილი წითელი წიწაკა, დაფქული ქინძი ოხრახუში კამა მომზადების წესი: ხორცი (საქონლის, ბატკნის ან საქონლისა და ღორის შერეული) წვრილად დაკეპეთ ან მსხვილ ბადეში გაატარეთ. დაამატეთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, ოხრახუში, კამა, ხახვი, კოწახურის მარცვლები, ძირა, მარილი და წიწაკა. კარგად აურიეთ. ეს გულსართი ჩადეთ ბადექონის ნაჭრებში და შეახვიეთ. შეგიძლიათ შეწვათ ტაფაზე ან ღუმელში კეცზე. ღუმელის შემთხვევაში კეცი წინასწარ გაახურეთ და ისე დადეთ აფხაზურა.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite
| ტეგები: afkhazeti, afxazura, afkhazura, apkhazura, apxazura, gemrieli, kulinaria mzareuli receptebi, nokieri, afxazeti, noyieri
|
ნანახია: 3115 | რამოტვირთვები: 0
| რეიტინგი: 2.0/1 |
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[
რეგისტრაცია |
შესვლა ]