მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად |
ინდაურის მწვადი / indauris mtscvadi - indauris mwvadi - indauris mcvadi
2014-02-23, 8:48 AM |
შემადგენლობა:
ინდაური (ფილე) – 1 კილოგრამი,
თეთრი მშრალი ღვინო – 100 მლ,
ქინძი და კამა – თითო–თითო შეკვრა,
ხახვი – 2 ცალი,
მარილი – გემოვნებით.
მომზადების წესი:
ინდაურის ფილე დავჭრათ 40–50 გრამ ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, ავაგოთ შამფურებზე და შევწვათ. სუფრაზე მიტანის წინ, შემწვარი ნაჭრები შეგვიძლია დავფაროთ წყლის და თეთრი ღვინის ნარევით (50/50 – ზე პროპორციით). ასევე, მოვაყაროთ დაჭრილი ხახვი, მწვანილი, კამა და ქინძი.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 0 | |