Загрузка...
ინდაურის მწვადი / indauris mtscvadi - indauris mwvadi - indauris mcvadi - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ინდაურის მწვადი / indauris mtscvadi - indauris mwvadi - indauris mcvadi


2014-02-23, 8:48 AM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
ინდაური (ფილე) – 1 კილოგრამი,
თეთრი მშრალი ღვინო – 100 მლ,
ქინძი და კამა – თითო–თითო შეკვრა,
ხახვი – 2 ცალი,
მარილი – გემოვნებით.

მომზადების წესი:
ინდაურის ფილე დავჭრათ 40–50 გრამ ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, ავაგოთ შამფურებზე და შევწვათ. სუფრაზე მიტანის წინ, შემწვარი ნაჭრები შეგვიძლია დავფაროთ წყლის და თეთრი ღვინის ნარევით (50/50 – ზე პროპორციით). ასევე, მოვაყაროთ დაჭრილი ხახვი, მწვანილი, კამა და ქინძი.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: mtsvadi, indauris mwvadi, indauri mcvadi, ინდაურის მწვადი, mwvadi, indauris mtscvadi, mcvadi, kulinaria mzareuli receptebi, indauri
ნანახია: 481 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0