Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ღორის მწვადი მაყვლის სოუსთან ერთად / ghoris mtsvadi makvlis soustan ertad
2018-06-14, 2:14 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
1 კგ. სამწვადე ხორცი
500 გრ. მაყვაილი
1 კონა პიტნა
2 კბილი ნიორი
10 გრ. პილპილი
40 გრ. ზეთი

მომზადების წესი:
ზეთიან ტაფაზე ვბრაწავთ ღორის ხორცს მაღალ ცეცხლზე. გარსის წარმოქმნის შემდეგ ტაფას დავაფაროთ სახურავი, დავუწიოთ ცეცხლს და კიდევ 10 წუთის განმავლობაში ვაცადოთ მოთუშვა.
ბლენდერში ვათავსებთ მაყვალს, ნიორს და პიტნის ფოთლებს. ერთმანეთში შეზაების შემდეგ დავუმატოთ მარილი და პილპიპი, კიდევ ერთხელ მოვურიოთ. სურვილისამებრ შესაძლებელია სოუსის გაცრა.
მიირთვით სოუსთან ერთად.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: kulinariamzareuli | ტეგები: mayvlis sousi, mayvali, ღორის მწვადი, goris mwvadi, mtsvadi, ghoris mtsvadi, mwvadi, mcvadi, მაყვალი, მწვადი ნანახია: 1042 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]