Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

განსაკუთრებით გემრიელი მაყვლის მურაბა / gansakutrebit gemrieli mayvlis muraba
2017-08-21, 1:18 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
2 კგ. მაყვალი
1.8 კგ. შაქარი

მომზადების წესი:
წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 200 C-ზე. საცხობ ლანგარზე დააფინეთ პერგამენტი.
მაყვალი გარეცხეთ და 4 ნაწილად გაყავით. ჩაყარეთ თასში თითოეული ნაწილი და ფენა-ფენა დააყარეთ შაქარი.
დააფარეთ და დატოვეთ სულ მცირე 5 საათით.
გადაიტანეთ ღრმა ქვაბში მოსახარშად.
აადუღეთ და ადუღეთ ძალიან დაბალ ცეცხლზე 1 სთ და 15 წუთით.
ფრთხილად იყავით რომ არ ჩაიხარშოს და არ ჩაიშალოს.
ქილები გარეცხეთ. ქილები და თავსახურები გაასტერილეთ და ჩაასხით ცხელი მურაბა.
შეინახეთ მშრალ, ბნელ, გრილ ადგილას.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: ninamzareuli | ტეგები: ჯემები, ჯემი, jemebi, makvali, მურაბები, mayvali, მაყვალი, მურაბა, murabebi, muraba ნანახია: 1732 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]