Загрузка...
ალუჩის ჯემი / aluchis jemi - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ალუჩის ჯემი / aluchis jemi


2013-03-06, 7:18 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
მწიფე ალუჩა 2კგ.
შაქარი 1,6კგ.

მომზადების წესი:
ალუჩა გავრეცხოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავდგათ გაზქურაზე, დავასხათ 1 ჭიქა ადუღებული წყალი, და ვხარშოთ, როდესაც ალუჩას კანი მოძვრება გადმოვდგათ გაზქურიდან, გადავავლოთ ცივი წყალი, თითოეულს მოვაცალოთ კანი, შემდეგ კი გავხეხოთ (დუშლაკზე), გახეხილ მასას დავამატოთ შაქარი, კარგად ავურიოთ და დავდგათ გაზქურაზე. წამოდუღების შემდეგ ვხარშოთ 5 წუთი, შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან, გავაცივოთ, კვლავ დავდგათ გაზქურაზე, წამოვადუღოთ, წამოდუღების შემდეგ ვხარშოთ 5 წუთი, კვლავ გადმოვდგათ გაზქურიდან, გავაცივოთ და ერთხელ კიდევ გავიმეოროთ ზემოთ აღნიშნული პროცედურა და შემდეგ ჩავსხათ მომზადებული ჯემი ქილებში.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: koxo | ტეგები: კულინარია, რეცეფტი, deserti, დესერტი, ჯემი, ალუჩა, gurmani, kulinaria, recefti, kulinari
ნანახია: 363 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0