Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ალუჩის ჯემი / aluchis jemi
2013-03-06, 7:18 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
მწიფე ალუჩა 2კგ.
შაქარი 1,6კგ.

მომზადების წესი:
ალუჩა გავრეცხოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავდგათ გაზქურაზე, დავასხათ 1 ჭიქა ადუღებული წყალი, და ვხარშოთ, როდესაც ალუჩას კანი მოძვრება გადმოვდგათ გაზქურიდან, გადავავლოთ ცივი წყალი, თითოეულს მოვაცალოთ კანი, შემდეგ კი გავხეხოთ (დუშლაკზე), გახეხილ მასას დავამატოთ შაქარი, კარგად ავურიოთ და დავდგათ გაზქურაზე. წამოდუღების შემდეგ ვხარშოთ 5 წუთი, შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან, გავაცივოთ, კვლავ დავდგათ გაზქურაზე, წამოვადუღოთ, წამოდუღების შემდეგ ვხარშოთ 5 წუთი, კვლავ გადმოვდგათ გაზქურიდან, გავაცივოთ და ერთხელ კიდევ გავიმეოროთ ზემოთ აღნიშნული პროცედურა და შემდეგ ჩავსხათ მომზადებული ჯემი ქილებში.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: koxo | ტეგები: კულინარია, რეცეფტი, deserti, დესერტი, ჯემი, ალუჩა, gurmani, kulinaria, recefti, kulinari ნანახია: 1780 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]