Загрузка...
გარგარის მურაბა კურკების გარეშე / gargaris muraba kurkebis gareshe - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

გარგარის მურაბა კურკების გარეშე / gargaris muraba kurkebis gareshe


2016-08-10, 10:00 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
მაგარი და არომატული გარგარი - 1 კგ
წყალი - 250 გრ.
შაქარი - 800 გრ - 1 კგ-მდე

მომზადების წესი:
(გაკეთების დრო 1.30 ს. და მთლიანად მომზადების დრო 11 - 12 საათი)

დაჭერით ან გახიჩეთ გარგარი შუაში და ამოიღეთ შიგნიდან კურკა.

შაქრისგან და წყლისგან მოხარშეთ სიროფი. სიროფის ხარშვის დროს ადუღებისას ჩაყარეთ გამზადებული გარგარი, ისევ მიიყვანეთ ადუღებამდე.

გადმოდგით გაზიდან და დაელოდეთ 5 - 6 საათი.

ისევ დაადგით მურაბა სახარშად, მიიყვანეთ დუღილამდე და ხარშეთ 5 წუთი.

გადმოდგით გაზიდან და ისევე დაელოდეთ 5 - 6 საათი.

ბოლოჯერ დადგით გაზქურაზე მიიყვანეთ მურაბა დუღილამზე და ხარშეთ 5 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გადმოდგით და მზა მურაბა ჩაასხით სტერილურად სუფთა ბანკებში.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikolozqartveli | ტეგები: გარგარის მურაბა, გარგარი, gargris muraba, მურაბები, gargaris muraba, gargari, მურაბა, გარგრის მურაბა, murabebi, muraba
ნანახია: 362 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0