Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

escalope თეთრი ღვინის დრესინგში.
2013-04-05, 0:02 AM
www.auf.ge -

მომზადების წესი:
დავჭრათ ხორცი პატარა ნაჭრებად.გავბეგვოთ ოდნავ და ამოვავლოთ მარილიან-პილპილიან ფქვილში და შევწვათ ზეთში.გადავიტანოთ ღვინის სოუსში და 5 წუთი ვაგუღოთ.
ღვინის სოუსი:ღვინო წამოვადუღოთ და შეურიოთ რუ (ფქვილის და კარაქისგან გაკეთებული მასა) ვადუღოთ მანამ ალკოჰოლი არ აორთქლდება.შეურიოთ 2 ს/კ კაპერსები და სოუსი მზადაა.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: gurmani, mzareuli, recepti, kulinaria, თეთრი ღვინ, receptebi, escalope, tetri gvino, დრესინგი, dresingi ნანახია: 1361 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]