Загрузка...
escalope თეთრი ღვინის დრესინგში. - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

escalope თეთრი ღვინის დრესინგში.


2013-04-05, 0:02 AM

www.auf.ge -

მომზადების წესი:
დავჭრათ ხორცი პატარა ნაჭრებად.გავბეგვოთ ოდნავ და ამოვავლოთ მარილიან-პილპილიან ფქვილში და შევწვათ ზეთში.გადავიტანოთ ღვინის სოუსში და 5 წუთი ვაგუღოთ.
ღვინის სოუსი:ღვინო წამოვადუღოთ და შეურიოთ რუ (ფქვილის და კარაქისგან გაკეთებული მასა) ვადუღოთ მანამ ალკოჰოლი არ აორთქლდება.შეურიოთ 2 ს/კ კაპერსები და სოუსი მზადაა.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: gurmani, mzareuli, recepti, kulinaria, თეთრი ღვინ, receptebi, escalope, tetri gvino, დრესინგი, dresingi
ნანახია: 320 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0