მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად |
escalope თეთრი ღვინის დრესინგში.
2013-04-05, 0:02 AM |
მომზადების წესი:
დავჭრათ ხორცი პატარა ნაჭრებად.გავბეგვოთ ოდნავ და ამოვავლოთ მარილიან-პილპილიან ფქვილში და შევწვათ ზეთში.გადავიტანოთ ღვინის სოუსში და 5 წუთი ვაგუღოთ.
ღვინის სოუსი:ღვინო წამოვადუღოთ და შეურიოთ რუ (ფქვილის და კარაქისგან გაკეთებული მასა) ვადუღოთ მანამ ალკოჰოლი არ აორთქლდება.შეურიოთ 2 ს/კ კაპერსები და სოუსი მზადაა.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 0 | |