Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ღორის ნეკნი პიტნის სოუსით და მწვანილით / ghoris nekni pitnis sousit da mtsvanilit
2018-05-08, 10:10 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
350 გრ. ღორის ნეკნი
200 გრ. პსტა
10 გრ. ნიახური
5 გრ. მოცხარი
5 გრ. ნიგოზი
30 გრ. კალტი (მაგარი ყველი)
5 გრ. ნუში
10 გრ. ოხრახუში
50 გრ. ზეითუნის ზეთი
1/2 ლიმონი
30 გრ. მოტკბო მდოგვი
პიტნის სოუსი
200 გრ. პიტნა
100 გრ. ზეითუნის ზეთი
40 გრ. ნუში
1 ლიმონი
40 გრ. თხილი
40 გრ. მიწის თხილი
10 გრ. ნიორი
50 გრ. ყველი კალტი (მაგარი ყველი)

მომზადების წესი:
გავრეცხოთ და დავამუშავოთ ხორცი. მოვათავსოთ საცხობ სინზე და მოვაყაროთ მარილი და პილპილი გემოვნებით. შევდგათ 180 გრადუსამდე გაცხელებულ ღუმელში 15-20 წუთით.

ბლენდერში მოვათავსოთ პიტნა, ნუში, ნიგოზი, თხილი, მიწის თხილი, ნიორი, ყველი და მოვასხათ ზეითუნის ზეთი ლიმონის წვენთან ერთად. მივიყვანოთ ერთგვაროვან მასამდე.

მოვამზადოთ გარნირიც, ამისთვის დავპუტოთ მწვანილი, დავამატოთ გახეხილი ყველი, ნიგოზი, ნუში და მოცხარი. ავურიოთ ერთმანეთში. გამომცხვარ ხორცს წავუსვათ მდოგვი და მოვათავსოთ დაკეპილ ფსტაში ისე, რომ ხორცმა ფსტა აიკროს.

მიირთვით ღორის ნეკნი გარნირთან და პიტნის სოუსთან ერთად.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikolozqartveli | ტეგები: pitna, nigozi, tkhili, ღორის ნეკნი, ghoris neknebi, goris nekni, goris neknebi, limoni, ღორის ნეკნები, ghoris nekni ნანახია: 883 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]