Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ნამცხვარი ტარტალეტკები / namckhvari tartaletkebi
2016-03-16, 0:57 AM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
კვერცხი - 3 ცალი
ფქვილი - 400 გრ
კარაქი - 200 გრ
შაქარი - 180 გრ
ვანილი - 1 გრ
მარილი - მწიკვი
არაჟანი - 1 სუფრის კოვზი
ვაშლის ჯემი - 100 გრ

მომზადების წესი:
ჯამში ჩავახალოთ 3 კვერცხის გული.
დავუმატოთ კარაქი, შაქარი, მარილი, ვანილი.
დავუმატოთ ფქვილი და არაჟანი.
მოვზილოთ ცომი.
ტარტალეტკების ცომი შევდგათ მაცივარში 30 წუთით.
30 წუთის შემდეგ ცომი გამოვიღოთ მაცივრიდან. გავყოთ 2 ნაწილად. და თითოეული ნაწილი გავყოთ 9-10 ნაწილად. ავიღოთ ტარტალეტკების სპეციალური ფორმები, ჩავდოთ ცომის გუნდები და ხელით გავაბრთყელოთ ისე, რომ ცომი ჩავიდეს ფორმების ღარებში.
გამოვაცხოთ გაზქურაში 200°C მზადყოფნამდე.
მზა ნამცხვარი შევაციოთ და თითოეულ ტარტალეტკაში ზემოდან ჩავდოთ 1 ჩაის კოვზი ვაშლის ჯემი.
შემდეგ ტარტალეტკები ზემოდან მოვრთოთ ბეზეთი. (ბეზეს მომზადებისთვის გამოვიენოთ დარჩენილი 3 კვერცხის ცილა) ბეზეს მომზადების რეცეპტი იხილეთ ამ ბმულზე
გემრიელი ტარტალეტკები მზადაა!

გემრიელად მიირთვით!


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikolozqartveli | ტეგები: კულინარია, რეცეპტი, კულინარიული, kulinaruli, recepti, kulinaria, რეცეპტები, კულინარული, kulinariuli, receptebi ნანახია: 1791 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]