ბულგარულის ბრინჯის ტოლმა / bulgarulis brinjis tolma
| 2015-12-01, 6:28 PM |
შემადგენლობა:
1კგ. ბულგარული მწიწაკა
400 გრამი ბრინჯი
1თავი ხახვი
1 სტაფილო
ოხრახუში, ქინძი, ხმელი რეჰანი
1კგ. პამიდორი
მარილი გემოვნებით
მომზადების წესი:
ბულგარულ წიწაკას მოვაჭრათ თავები და ამოვასუფთაოთ
ბრინჯი მოხვარშოთ, ხარშვისას დაუმატოთ მარილი გემოვნებით , ცალკე მოვხრაკოთ ხახვი და სტაფილო დაუმატოთ მოხარშულ ბრინჯს, ასევე ხმელი დაფხვნილი რეჰანი
გამზადებული ბრინჯი ჩავდოთ ბულგარულში ჩავაწყოთ ზეთიან ტაფაში ცალი გვერდი რომ ცოტა შეიწვება გადმოვაბრუნოთ და დავასხათ ტომატი
დავაყაროთ მწვანილები უხდება ცოტა ნიორიც, მარილი გემოვნებით
გემრიელად მიირთვით!
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikolozqartveli
| ტეგები: რეცეპტი, კულინარია, კულინარიული, kulinaruli, რეცეპტები, kulinaria, recepti, კულინარული, receptebi, kulinariuli
|
ნანახია: 1367 | რამოტვირთვები: 0
| რეიტინგი: 0.0/0 |
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[
რეგისტრაცია |
შესვლა ]