Загрузка...
მდუღარე წყლით მოზელილი სუპერელასტიური ცომი ხინკლისა და ჩებურეკებისთვის / mdughare tsklit mozelili super comi khinklisa da cheburebistvis - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

მდუღარე წყლით მოზელილი სუპერელასტიური ცომი ხინკლისა და ჩებურეკებისთვის / mdughare tsklit mozelili super comi khinklisa da cheburebistvis


2015-12-01, 5:26 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
ფქვილი 500 გრ
კვერცხი 1 ცალი
ზეთი 15 მლ
მარილი დანის წვერით
მდუღარე წყალი 250 გრ

მომზადების წესი:
მარილი და კვერცხი ათქვიფეთ და შეურიეთ სუფრის კოვზი ზეთი. დაუმატეთ ნელ-ნელა ფქვილი, თან ურიეთ.

ახლა ყველაზე მნიშვნელოვანი მომენტია. დაუმატეთ მასას ჭიქით ადუღებული წყალი და თან წრიული მოძრაობებით, ჩანგლით შეუჩერებლად ურიეთ. შემდეგ ცომი ხელით
მოზილეთ, უმატეთ ფქვილი.

გულსართი თქვენი სურვილისამებრ მოამზადეთ, გნებავთ გააკეთეთ, პელმენი, ჩებურეკი, ან ხინკალი.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikolozqartveli | ტეგები: რეცეპტი, კულინარია, კულინარიული, kulinaruli, რეცეპტები, kulinaria, recepti, კულინარული, receptebi, kulinariuli
ნანახია: 222 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0