Загрузка...
ცხარე და პიკანტური ხორცი ტაილანდურად / ckhare da pikanturi khorci tailandurad - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ცხარე და პიკანტური ხორცი ტაილანდურად / ckhare da pikanturi khorci tailandurad


2015-12-01, 6:31 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
საქონლის ხორცი 500 გრ
ტკბილი წიწაკა 2 ცალი
რძე ერთი ჭიქა
კარის ფხვნილი
სოიოს სოუსი 1/3 ჭიქა
მარილი გემოვნებით
ზეთი შესაწვავად

მომზადების წესი:
ბულგარულ წიწაკას მოვაჭრათ თავები და ამოვასუფთაოთ

ბრინჯი მოხვარშოთ, ხარშვისას დაუმატოთ მარილი გემოვნებით , ცალკე მოვხრაკოთ ხახვი და სტაფილო დაუმატოთ მოხარშულ ბრინჯს, ასევე ხმელი დაფხვნილი რეჰანი

გამზადებული ბრინჯი ჩავდოთ ბულგარულში ჩავაწყოთ ზეთიან ტაფაში ცალი გვერდი რომ ცოტა შეიწვება გადმოვაბრუნოთ და დავასხათ ტომატი

დავაყაროთ მწვანილები უხდება ცოტა ნიორიც, მარილი გემოვნებით

გემრიელად მიირთვით!


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikolozqartveli | ტეგები: რეცეპტი, კულინარია, კულინარიული, kulinaruli, რეცეპტები, kulinaria, recepti, კულინარული, receptebi, kulinariuli
ნანახია: 166 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0