Загрузка...
ჭარხალი ჩინურად / charkhali chinurad - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ჭარხალი ჩინურად / charkhali chinurad


2016-02-01, 9:18 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
ჭარხალი 3 ცალი;
ხახვი 1 ცალი;
ნიორი 3-4 კბილი;
ქინძის თესლი 1 ჩ/კ;
დაფქული წითელი წიწაკა 0,5 ჩ/კ;
ძმარი 1 ს/კ;
ზეთი ხახვის მოსახრაკად.

მომზადების წესი:
უმი ჭარხალი გახეხეთ მსხვილ სახეხზე, მოაყარეთ მარილი და დაასხით ძმარი. გააჩერეთ 2-3 საათი. შემდეგ გადაწურეთ. ხახვი მოხრაკეთ ზეთში შევარდისფრებამდე და ამოიღეთ ტაფიდან (ის აღარ დაგჭირდებათ). ჯერ კიდევ თბილ-თბილი ზეთი მოასხით დამარინადებულ ჭარხალს და მაშინვე დაუმატეთ დაქუცმაცებული ნიორი (აჯობებს, დაჭყლეტილი), წითელი წიწაკა და დაფქული ქინძის თესლი. უფრო მეტად გამოკვეთილი გემოსთვის, შეგიძლიათ, დაუმატოთ სულ ცოტა, მწიკვი შაქარი.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikolozqartveli | ტეგები: რეცეპტი, კულინარია, კულინარიული, kulinaruli, რეცეპტები, kulinaria, recepti, კულინარული, receptebi, kulinariuli
ნანახია: 386 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0