გამომცხვარი კვერცხი, ისპანახით, პარმეზანით და პამიდვრით / gamomcxvari kvercxi, ispanaxit, parmezanit da pamidvrit - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

გამომცხვარი კვერცხი, ისპანახით, პარმეზანით და პამიდვრით / gamomcxvari kvercxi, ispanaxit, parmezanit da pamidvrit
2014-06-27, 1:16 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
4 ცალი კვერცხი
400 გრ ისპანახის ფოთლები
1 ცალი პამიდორი
2 ს.კ. გახეხილი მაგარი ყველი
1–2 ბაზილიკის ფოთოლი
კარაქი
მარილი, შავი წიწაკა

მომზადების წესი:
პამიდორს გავაცალოთ კანი და შევურიოთ ყველი, ბაზილიკი და კარაქი. ისპანახი ჩავაგდოთ მდუღარე წყალში და ვხარშოთ, 2 წთ–ი, გადავწუროთ. შემდეგ გადავურიოთ პამიდორის მასას.
მიღებული მასა გავყოთ ოთხ ნაწილად და ჩავდოთ ფორმებში, თითოეულ ფორმაში ჩავახალოთ კვერცხი, მოვაყაროთ მარილი და შავი წიწაკა. ფორმები შევდგათ ღუმელში 10-12 წთ–ით.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: retseptebi, receptebi, kulinaria, რეცეპტები, mzareuli, კულინარია, მზარეული ნანახია: 533 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: