Загрузка...
გარგარის მუსი ჟოლოს სოუსით / gargaris musi jholos sousit - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

გარგარის მუსი ჟოლოს სოუსით / gargaris musi jholos sousit


2014-06-22, 2:42 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
2 ფირფიტა ჟელატინი
4 ცალი მწიფე გარგარი
250 გ 20%-იანი ხაჭო
2 ს.კ. ლიმონის წვენი
4 ს.კ. შაქარი
1 შეკვრა ვანილის შაქარი
150 მლ სქელი ნაღები
250 გ ჟოლო
შაქრის პუდრი – მოსაყრელად.

მომზადების წესი:
ჟელატინი ცივ წყალში დავალბოთ. გარგარი ჩავყაროთ ადუღებულ წყალში, გადავწუროთ, გავაცალოთ კანი, გავჭრათ შუაზე და კურკა ამოვაცალოთ. შემდეგ წვრილად დავჭრათ. ხაჭოში ავურიოთ ლიმონის წვენი, 3 ს.კ. შაქარი და ვანილის შაქარი. შევურიოთ დაჭრილი გარგარი. ჟელატინი გავადნოთ, ჯერ 3 ს.კ. ხაჭოს მასას შევურიოთ, შემდეგ კი მთლიანად ავურიოთ ხაჭოს მასაში. ნაღები ავთქვიფოთ და შევურიოთ ხაჭოსა და ჟელატინის მასას, შემდეგ ჩავდოთ ფორმაში, დავახუროთ სახურავი და 4 საათით მაცივარში დავდგათ. ჟოლოს 2/3 ნაწილი და 1 ს.კ. შაქარი ბლენდერით დავაქუცმაცოთ და საცერზე გავატაროთ, შემდეგ დანარჩენი ჟოლო შევურიოთ. მუსი ჟოლოს სოუსთან ერთად ამოვიღოთ თეფშზე და შაქრის პუდრი მოვაყაროთ.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: კულინარია, მზარეული, mzareuli, kulinaria, რეცეპტები, receptebi, retseptebi
ნანახია: 245 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0