Загрузка...
ლეღვის ტყლაპი (აფხაზური) - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ლეღვის ტყლაპი (აფხაზური)


2013-01-23, 2:25 AM

www.auf.ge -



შემადგენლობა:
ლეღვი 1კგ.
შაქარი 300გრ.
წყალი 1 ჭიქა.

მომზადების წესი:
ლეღვი გავასუფთავოთ კანისგან, მოვათავსოთ ღრმა ჯამში და კარგად ჩავჭყლიტოთ. წყლისა და შაქრისგან მოვამზადოთ სიროფი, როდესაც ადუღდება ჩავყაროთ დაჭყლეტილი ლეღვი და ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე 1 საათი, პერიოდულად ვურიოთ. მომზადებული მასა (პიურე) გავაცივოთ, შემდეგ მოვათავსოთ ხის დაფაზე (დანით გავასწოროთ დაფის მთლიან ზედაპირზე თხლად) და გავაშროთ მზეზე. გამხმარი ტყლაპი დავჭრათ სიგრძეზე დანით, გადავახვიოთ რულეტისებურად და შევინახოთ მშრალ ადგილზე.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: შაქარი, ლეღვი, აფხაზური, legvi, ტყლაპი. tklapi, ლეღვის ტყლაპი, tylapi, shaqari, წყალი
ნანახია: 683 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0