მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად |
ვენური შნიცელი / venuri shniceli (kulinariuli receptebi, mzareuli)
2013-09-09, 12:31 PM |
შემადგენლობა:
455 გ ხბოს ხორცი
1 ჭიქა ხორბლის ფქვილი
2 კვერცხი
მარილი და პილპილი გემოვნებით
2 ჭიქა საფანელი
2 ჭიქა ზეთი შესაწვავად
მომზადების წესი:
ხორცი დავჭრათ 1,5 სმ-ის სისქის სთეიქებად ბოჭკოების გასწვრივ, დავბეგვოთ მოვაყაროთ მარილი პილპილი. დაბეგვილი ხორცი ამოვავლოთ ფქვილში, გადავიტანოთ ათქვეფილ კვერცხში კარგად ამოვავლოთ და დავწუროთ. გადავიტანოთ საფანელში და კარგად ამოვავლოთ. ტაფაზე გავაცხელოთ მცენარეული ზეთი და ჩავალაგოთ გამზადებული ხორცის ნაჭრები, თითოეული გვერდი გავაჩეროთ 2-3 წთ-ი. შნიცელი ზეთში ტივტივს რომ დაიწყებს ამოვიღოთ და ხელსახოცებზე დავალაგოთ ზედმეტი ზეთი რომ მოშორდეს.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 0 | |