Загрузка...
ვენური შნიცელი / venuri shniceli (kulinariuli receptebi, mzareuli) - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ვენური შნიცელი / venuri shniceli (kulinariuli receptebi, mzareuli)


2013-09-09, 12:31 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
455 გ ხბოს ხორცი
1 ჭიქა ხორბლის ფქვილი
2 კვერცხი
მარილი და პილპილი გემოვნებით
2 ჭიქა საფანელი
2 ჭიქა ზეთი შესაწვავად

მომზადების წესი:
ხორცი დავჭრათ 1,5 სმ-ის სისქის სთეიქებად ბოჭკოების გასწვრივ, დავბეგვოთ მოვაყაროთ მარილი პილპილი. დაბეგვილი ხორცი ამოვავლოთ ფქვილში, გადავიტანოთ ათქვეფილ კვერცხში კარგად ამოვავლოთ და დავწუროთ. გადავიტანოთ საფანელში და კარგად ამოვავლოთ. ტაფაზე გავაცხელოთ მცენარეული ზეთი და ჩავალაგოთ გამზადებული ხორცის ნაჭრები, თითოეული გვერდი გავაჩეროთ 2-3 წთ-ი. შნიცელი ზეთში ტივტივს რომ დაიწყებს ამოვიღოთ და ხელსახოცებზე დავალაგოთ ზედმეტი ზეთი რომ მოშორდეს.





გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: ფქვილი, პილპილი, საფანელი, receptebi, კვერცხი, შნიცელი, mzareuli, shniceli, fqvili, safaneli
ნანახია: 695 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0