Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ტემპურა / tempura
2013-03-31, 0:51 AM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
500 გრამი თევზის ფილე
1 სუფრის კოვზი ბრინჯის ფქვილი
3 სუფრის კოვზი ხორბლის ფქვილი
3 კვერცხის ცილა
½ ჩაის კოვზი დესერტის ღვინო
1-2 თავი ხახვი
2-3 ღერი ტკბილი წიწაკა
ნიახურის ძირი

მომზადების წესი:
თევზის ფილე დავჭრათ თითის სისქის ზოლებად. მოვამზადოთ საკმაოდ სქელი ცომი ბრინჯისა და ხორბლის ფქვილისაგან, დავამატოთ კვერცხის ცილა, ღვინო და ცოტა წყალი. წყალი წინასწარ უნდა შევურიოთ კვერცხის ცილას და გავაჩეროთ სიცივეში 3 დღის განმავლობაში. ხახვი დავჭრათ რგოლებად, ტკბილი წიწაკა ზოლებად, ნიახურის ძირი კი თხელ კუბიკებად. თევზი და სხვა პროდუქტები ამოვავლოთ ცომში და შევწვათ ტაფაში.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: tevzis file, kulinaria receptebi, khorblis fqvili, ბრინჯის ფქვილი, tempura, xorblis fqvili, brinjis fqvili, თევზის ფილე, ხორბლის ფქვილი, ტემპურა ნანახია: 1509 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]