Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

კარტოფილის და ბროკოლის სამარხვო სალათი
2013-03-29, 9:03 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
3 - 4 ც. საშუალო კარტოფილი
1 შეკვრა გაყინული ბროკოლი (გალღობილი) ან 400 გრ ბროკოლი პატარა ნაჭრებად დანაწევრებული
1/2 ჭიქა დაჭრილი კამა ან ოხრახუში
3 - 4 პატარა ბოლოკი დაჭრილი
სოუსი
1/3 ჭიქა ზეითუნის ზეთი
1 ლიმონის წვენი
მარილი
პილპილი
მწიკვი პიტნა
მწიკვი ცხარე წიწაკის ფანტელები (სურვილისამებრ)

მომზადების წესი:
მოვხარშოთ კარტოფილი, გადავწუროთ, გავაგრილოთ და მოვაშოროთ კანი. დავჭრათ კარტოფილი 2.5 სმ-ის ნაჭრებად და მოვათავსოთ ჯამში. დავამატოთ გალღობილი ბროკოლი ან ცოცხალ ბროკოლი ლუკმებად დაჭრილი და ორთქლზე გატარებული. დავჭრათ ბოლოკი კუბებად და მოვათავსთ ისიც ჯამში, ასევე დავამატოთ კამა ან ოხრახუში დაჭრილი. სალათის სოუსისთვის შევურიოთ ყველა სოუსის ინგრედიენტები და შევურიოთ კარგად. მოვასხათ სოუსი სალათას და გავაჩეროთ ცოტა ხნით. შეგიძლიათ გააგრილოთ მაცივარში, რომ გახდეს ხრაშუნა.

დამატებითი ტეგები: სამარხო სალათა, სამარხო სალათები, სამარხვო სალათა, სამარხვო სალათები, სამარხო კერძი, სამარხო კერძები, სამარხვო კერძი, სამარხვო კერძები, samarxvo salati, samarkhvo salati, samarxvo salatebi, samarkhvo salatebi, samarkhvo salata, samarxvo salata, samarkho salata, samarkho salata, samarxo salata, samarkho salata, samarkho salatebi, samarxo salatebi, marxva, markhva, მარხვა, სამარხვო კულინარია, სამარხო კულინარია, samarkhvo kerdzi, samarxvo kerdzi, samarxo kerdzi, samarkho kerdzi, samarkho kerdzebi, samarkhvo kerdzebi, samarxo kerdzebi, samarxvo kerdzebi, samarkho kulinaria, samarkhvo kulinaria, samarxo kulinaria, samarxvo kulinaria, მზარეული, გურმანი, კულინარია, mzareuli, gurmani, kulinaria


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: სამარხვო სალათები, samarxvo salati, სამარხვო სალათა, სამარხვო კერძი, სამარხო კერძი, სამარხო სალათები, სამარხვო კერძები, სამარხო სალათა, სამარხო კერძები ნანახია: 3290 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]