Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

Загрузка...
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ყველისა და ბეკონის ფუნთუშები – მოახდინეთ ფურორი ნებისმიერ სიტუაციაში / kvelisa da bekonis funtushebi - moakhdinet furori nebismier situacias
2018-03-07, 3:42 AM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
7 გრამი საფუარი
2 ჩ/კ შაქარი
350 გრამი ფქვილი
250 მლ. წყალი
1 ს/კ ზეითუნის ზეთი
1 ჩ/კ მარილი
1 ცალი კვერცხი
300 გრამი ბეკონი
250 გრამი ყველი

მომზადების წესი:
წყალი, შაქარი და საფუარი ერთმანეთში აურიეთ. 10 წუთი თბილ ადგილას დატოვეთ. ცალკე ფქვილი და მარილი აურიეთ, ჩაამატეთ საფუარისა და შაქრის მიქსი, ასევე ჩაასხით ზეითუნის ზეთიც. მოზილეთ ცომი. გადაუსვით კარაქი, დააფარეთ პირსახოცი და ერთი საათი თბილ ადგილას გააჩერეთ.
ბეკონი საშუალო ზომის ნაჭრებად დაჭერით. 100 გრამი ყველი კუბიკებად დაჭერით, დარჩენილი ყველი კი გახეხეთ. კვერცხი ოდნავ ათქვიფეთ.
ცომი 8-12 ნაწილად გაყავით. თითოეულ მათგანში ყველის ერთი კუბიკი ჩადეთ და გვერდები შეუკეცეთ. ფუნთუშებს კვერცხი გადაუსვით, მოაყარეთ ბეკონი და ყველი. საცხობ ფორმას პერგამენტის ქაღალდი დააფარეთ და ფუნთუშები მასზე გადაიტანეთ. აცხვეთ 20-25 წუთის განმავლობაში, 180 გრადუსზე.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikolozqartveli | ტეგები: safuari, ბეკონი, bekoni, marili, kverckhi kvercxi, ყველი, funtusha funtushebi, yveli kveli, ფუნთუშა ფუნთუშები, კვერცხი ნანახია: 225 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]