მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად |
ცხვრის ხორცის რაგუ / ckhvris khorcis ragu
2017-06-21, 7:35 PM |
შემადგენლობა:
მარილი და პილპილი
ხახვი - 2 თავი
სტაფილო - 2
კარტოფილი - 600 გ
ცხვრის/ბატკნის რბილი ხორცი - 500 გ
დაფნის ფოთოლი
ტომატ-პასტა - 2 ს.კ
მომზადების წესი:
ხორცი დავჭრათ, მოვაყაროთ მარილი და შევწვათ ტაფაზე. წვის დასასრულს მოვაყაროთ ფქვილი, მოვურიოთ, გადავიტანოთ ღრმა ქვაბში, დავამატოთ პამიდვრის პიურე და 2-3 ჭიქა ცხელი ბულიონი ან წყალი. მოვამზადოთ დაბალ ცეცხლზე 1.5-2 საათი (ბატკნის ხორცი 40-50 წუთი). ამის შემდეგ დავამატოთ დაჭრილი ბოსტნეული, დაფნა, ოხრახუში, პილპილი და 20-30 წუთი კიდევ ვადუღოთ. მზა კერძს დავამატოთ დაჭრილი მწვანილი.
გემრიელად მიირთვით.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 0 | |