Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ცხვრის ხორცის რაგუ / ckhvris khorcis ragu
2017-06-21, 7:35 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
მარილი და პილპილი
ხახვი - 2 თავი
სტაფილო - 2
კარტოფილი - 600 გ
ცხვრის/ბატკნის რბილი ხორცი - 500 გ
დაფნის ფოთოლი
ტომატ-პასტა - 2 ს.კ

მომზადების წესი:
ხორცი დავჭრათ, მოვაყაროთ მარილი და შევწვათ ტაფაზე. წვის დასასრულს მოვაყაროთ ფქვილი, მოვურიოთ, გადავიტანოთ ღრმა ქვაბში, დავამატოთ პამიდვრის პიურე და 2-3 ჭიქა ცხელი ბულიონი ან წყალი. მოვამზადოთ დაბალ ცეცხლზე 1.5-2 საათი (ბატკნის ხორცი 40-50 წუთი). ამის შემდეგ დავამატოთ დაჭრილი ბოსტნეული, დაფნა, ოხრახუში, პილპილი და 20-30 წუთი კიდევ ვადუღოთ. მზა კერძს დავამატოთ დაჭრილი მწვანილი.

გემრიელად მიირთვით.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikolozqartveli | ტეგები: მზარეული, კულინარია, გემრიელი რეცეპტი, ckhvris khorci, ცხვრის ხორცი, cxvris xorci, cxvari, ckhvari, ცხვარი, kulinaria mzareuli receptebi ნანახია: 1201 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]