შემწვარი გოჭი ნიგვზის ფარშით - qartuli samzareulo, kulinaria
| 2014-06-17, 11:32 AM |
1 ც გოჭი, გოჭის შიგნეული, 0,5 ჩაის ჭიქა ნიგოზი, 3 კბილი ნიორი, 1 ჩაის კოვზი ქინძის თესლი, ქინძი, ქონდარი, 2 ჩაის კოვზი ხმელი სუნელი, წიწაკა, ტარხუნა, პილპილი, მარილი- გემოვნებით.
გამოშიგნული გოჭი გავრეცხოთ, გარედან და შიგნიდან მოვაყაროთ მარილი.
ფარშის მოსამზადებლად გოჭის შიგნეული (ღვიძლი, თირკმლები, გული, ფილტვები, ელენთა) მოვხარშოთ ნახევრად მზადყოფნამდე და წვრილად დავჭრათ, მოვაყაროთ მარილი. დავამატოთ დანაყილი ნიგოზი, ნიორი, ქინძი, წიწაკა, ქინძის თესლი, ხმელი სუნელი, ხმელი ქონდარი, ტარხუნა, პილპილი და კარგად ავურიოთ.
ფარშით ამოვავსოთ გოჭის მუცელი, გავკეროთ მაგარი ძაფით, შევწვათ ჩვეულებრივი წესით (იხ. წინა რეცეპტი). მაგიდასთან მიტანის წინ შემწვარ გოჭს ამოვაცალოთ ძაფი.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite
| ტეგები: კულინარია, sadgesaswaulo sufra, სადღესასწაულო სუფრა, dgesascauli, kulinaria, dgesastauli, receptebi, sadgesascaulo, dgesaswauli, sadgesaswaulo samzareulo
|
ნანახია: 999 | რამოტვირთვები: 0
| რეიტინგი: 0.0/0 |
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[
რეგისტრაცია |
შესვლა ]