Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

Загрузка...
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ბაჟე / bajhe - qartuli samzareulo, kulinaria

2-3 ჩაის ჭიქა ნიგოზი, 2 კბილი ნიორი, 1 ჩაის კოვზი ქინძის თესლი, ქინძი, წიწაკა, იმერული ზაფრანა, მარილი - გემოვნებით.
ნიგოზი, ნიორი, დაფქული ქინძის თესლი, ქინძი, წიწაკა, იმერული ზაფრანა, მარილი კარგად დავნაყოთ, ან გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. ყველაფერი კარგად გადავურიოთ, გამოვწუროთ ზეთი და ჩავასხათ ცალკე ჭურჭელში. ნიგვზის მასას დავამატოთ ღვინის ძმარი, გავხსნათ ანადუღარ ცივ წყალში, ან გაცივებულ ბულიონში და მივიყვანოთ სასურველ სისქემდე.
მოხარშული ან შემწვარი ფრინველის ხორცი, ან თევზი ჩავალაგოთ შესაბამის ჭურჭელში, დავასხათ "ბაჟე" და ზემოდან მოვასხათ ნიგვზის ზეთი.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



2014-06-17, 11:31 AM
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: კულინარია, sadgesaswaulo sufra, სადღესასწაულო სუფრა, dgesascauli, kulinaria, dgesastauli, receptebi, sadgesascaulo, dgesaswauli, sadgesaswaulo samzareulo
ნანახია: 445 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]