Загрузка...
საქონლის ხორცის საცივი - qartuli samzareulo, kulinaria - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

საქონლის ხორცის საცივი - qartuli samzareulo, kulinaria


2014-06-17, 11:29 AM


700 გრ ცხიმიანი საქონლის ხორცი, 1,5 ჭიქა ნიგოზი, 3 თავი ხახვი, ოხრახუში, ნიახური, ღვინის ძმარი, 2 ცალი დაფნის ფოთოლი, წიწაკა, ნიორი, რამდენიმე მარცვალი პილპილი, მარილი - გემოვნებით.
საქონლის ხორცი დავჭრათ, ჩავალაგოთ მდუღარე – წყლიან ქვაბში, დავამატოთ 1 თავი ხახვი, ოხრახუში, ნიახური. მოვქაფოთ, ვხარშოთ ხორცის ნახევრად მზადყოფნამდე.
ხარშვის დროს ბულიონს დავამატოთ რამდენიმე მარცვალი პილპილი და დაფნის ფოთოლი.
წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნახევრად მოხარშული ხორცი კარგად შევწვათ ბულიონის ცხიმში.
ნიგოზი, წიწაკა, ქინძი, ნიორი, მარილი დავნაყოთ, გავხსნათ ბულიონით, ჩავასხათ ხორციან ქვაბში და ვადუღოთ 10-15 წუთის განმავლობაში.
ხარშვის დამთავრებამდე 5 წუთით ადრე შევკმაზოთ ღვინის ძმრით.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: კულინარია, sadgesaswaulo sufra, სადღესასწაულო სუფრა, dgesascauli, kulinaria, dgesastauli, receptebi, sadgesascaulo, dgesaswauli, sadgesaswaulo samzareulo
ნანახია: 221 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0