Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

თათარა (ფელამუში) / tatara (felamushi) - qartuli samzareulo, kulinaria

4 ჩაის ჭიქა ყურძნის ტკბილი (ბადაგი), 1-1,5 ჩაის ჭიქა ხორბლის (სიმინდის) ფქვილი, 50 გრ შაქარი, 50 გრ ნიგოზი.
ყურძნის ტკბილში ჩავყაროთ ხორბლის ფქვილი, ვურიოთ ხელით და დავშალოთ წარმოშობილი კოშტები, ვიდრე არ მივიღებთ ერთგვაროვან მასას. დავამატოთ შაქარი, დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და განუწყვეტლივ ვურიოთ, ვიდრე არ ადუღდება. ვადუღოთ 5-10 წუთი, გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
მზა თათარა გადავიტანოთ წინასწარ წყალმოსხმულ ჭურჭელში. ზემოდან დავალაგოთ ნიგვზის მთელი ან ნახევარი ლებნები.
ფელამუში მზადდება ანალოგიური ტექნოლოგიით სიმინდის ფქვილით.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



2014-06-17, 11:24 AM
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: კულინარია, sadgesaswaulo sufra, სადღესასწაულო სუფრა, dgesascauli, kulinaria, dgesastauli, receptebi, sadgesascaulo, dgesaswauli, sadgesaswaulo samzareulo
ნანახია: 1969 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]