Загрузка...
თათარა (ფელამუში) / tatara (felamushi) - qartuli samzareulo, kulinaria - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

თათარა (ფელამუში) / tatara (felamushi) - qartuli samzareulo, kulinaria


2014-06-17, 11:24 AM


4 ჩაის ჭიქა ყურძნის ტკბილი (ბადაგი), 1-1,5 ჩაის ჭიქა ხორბლის (სიმინდის) ფქვილი, 50 გრ შაქარი, 50 გრ ნიგოზი.
ყურძნის ტკბილში ჩავყაროთ ხორბლის ფქვილი, ვურიოთ ხელით და დავშალოთ წარმოშობილი კოშტები, ვიდრე არ მივიღებთ ერთგვაროვან მასას. დავამატოთ შაქარი, დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და განუწყვეტლივ ვურიოთ, ვიდრე არ ადუღდება. ვადუღოთ 5-10 წუთი, გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
მზა თათარა გადავიტანოთ წინასწარ წყალმოსხმულ ჭურჭელში. ზემოდან დავალაგოთ ნიგვზის მთელი ან ნახევარი ლებნები.
ფელამუში მზადდება ანალოგიური ტექნოლოგიით სიმინდის ფქვილით.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: კულინარია, sadgesaswaulo sufra, სადღესასწაულო სუფრა, dgesascauli, kulinaria, dgesastauli, receptebi, sadgesascaulo, dgesaswauli, sadgesaswaulo samzareulo
ნანახია: 658 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0