მასალა: 3კგ სუკი; 200გრ ერბო; 2-2,5კგ კარტოფილი; მარილი; პილპილი. ხორცი კარგად დაბეგვეთ, მოაყარეთ მარილი და პილპილი. შემდეგ შეკუმშეთ, წაუსვით ერბო, გაახვიეთ ფოლგაში და შეკარით. მიეცით ოვალური ფორმა და შამფურზე წამოაგეთ. შეგიძლიათ ტაფაზეც შეწვათ. წვის დროს გამოსული წვენი ნელ-ნელა მასვე ასხით. როცა შეიწვება, დაჭერით სასურველ ფორმაზე, დააწყეთ ლანგარზე და გარშემო შემოუწყეთ მისსავე ცხიმში მოხრაკული მრგვალად დაჭრილი კარტოფილი. თუ გსურთ, შეგიძლიათ, მოასხათ ცხარე საწებელაც.