აფრიკული მწვადი
| 2014-06-17, 11:15 AM |
600 გრამი ცხვრის ხორცი, 10 გრამი დაჭრილი წითელი წიწაკა, 600 მილილიტრი რძე, 800 გრამი ტომატის საწებელი, 400 გრამი ცხრაპროცენტიანი ძმარი, დაფნის ფოთოლი, შავი პილპილი, მარილი, ძირა, 100 გრამი ცხიმი-სასურველია დუმა.
ცხვრის უკანა ფეხის რბილი ნაწილი დაჭერით 30 გრამიან ნაჭრებად. ჩაალაგეთ ქვაბში, დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი წიწაკა, დაფნის ფოთოლი, დაასხით რძე, ძმარი, დატოვეთ სიცივეში 48 საათის განმავლობაში. ამოიღეთ და მოშუშეთ ნახევრად ცხელ ტაფაზე დუმასთან ერთად. წამოაგეთ შამფურზე და შეწვით ნახშირზე. სუფრასთან მიიტანეთ შავი პილპილით შეკაზმულ ტომატის საწებელთან ერთად-ცხლად.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite
| ტეგები: კულინარია, sadgesaswaulo sufra, სადღესასწაულო სუფრა, dgesascauli, kulinaria, dgesastauli, receptebi, sadgesascaulo, dgesaswauli, sadgesaswaulo samzareulo
|
ნანახია: 1034 | რამოტვირთვები: 0
| რეიტინგი: 0.0/0 |
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[
რეგისტრაცია |
შესვლა ]