მაკარონი ლობიოთი / makaroni lobioti
| 2014-04-18, 0:12 AM |
400 გრ სამარხვო მაკარონი, 2,5 ლ წყალი, 200 გრ თეთრი ლობიო, 800 მლ წყალი, 200 გრ მოშუშული ხახვი, 50 გრ ტომატ-პიურე, 80 გრ მარგარინი ან სამარხვო კარაქი, ოხრახუში, მარილი - გემოვნებით.
სამარხვო მაკარონი მოვხარშოთ ჩვეულებრივად (იხ. რეცეპტი # 17).
გადარჩეული და გარეცხილი ლობიო დავალბოთ (5 საათი) ცივ წყალში და მოვხარშოთ. შევურიოთ მოხარშული მაკარონი, ლობიო, კარაქში მოშუშული თავი ხახვი და ტომატ-პიურე; გავაცხელოთ ნელ ცეცხლზე. მზა კერძი გადავიტანოთ თეფშზე, მოვრთოთ ოხრახუშით.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite
| ტეგები: სამარხვო საკვები, samarxvo kerdzebis receptebi, სამარხვო კერძი, მარხვა, samarkhovo kerdzebi, სამარხვო კერძები, სამარხვო საჭმელები, სამარხვო საჭმელი
|
ნანახია: 1194 | რამოტვირთვები: 0
| რეიტინგი: 0.0/0 |
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[
რეგისტრაცია |
შესვლა ]