Загрузка...
წითელი ლობიო ნიგვზით / tsiteli lobio nigvzit (სამარხვო კერძი / samarxvo kerdzi) - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

წითელი ლობიო ნიგვზით / tsiteli lobio nigvzit (სამარხვო კერძი / samarxvo kerdzi)


2014-04-16, 4:03 PM


500 გრ წითელი ლობიო, 3-4 თავი ხახვი, 2 სუფრის კოვზი ზეთი, 1/4 ჩაის ჭიქა ნიგოზი, ქინძი, ღვინის ძმარი, მწვანე ხახვი, 1-2 კბილი ნიორი, წიწაკა, მარილი - გემოვნებით.
წითელი ლობიო მოვხარშოთ და გადავწუროთ. ტაფაზე დავასხათ ზეთი, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი თავი ხახვი და მოვშუშოთ. ავურიოთ მოხარშულ ლობიოში, დავამატოთ ზეთი, კარგად მოვხრაკოთ, გადმოვდგათ ცეცხლიდან და გავაცივოთ.
ნიგოზი, ქინძი, ნიორი, წიწაკა და მარილი დავნაყოთ ერთად, გავხსნათ ღვინის ძმრით და შევურიოთ მზა ლობიოს. გადავიტანოთ თეფშზე, მოვრთოთ წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვით.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: სამარხვო საკვები, samarkhovo kerdzebi, სამარხვო საჭმელები, samarxvo kerdzebis receptebi, სამარხვო კერძი, მარხვა, სამარხვო კერძები, სამარხვო საჭმელი
ნანახია: 309 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0