600 გრ ცომი (რეცეპტი : საფუარიანი ცომის მომზადება ), 2 ჩაის ჭიქა ქიშმიში, 100 გრ სამარხვო კარაქი ან მარგარინი, 1/2 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილი, 1 სუფრის კოვზი შაქრის პუდრი. ცომი გავაბრტყელოთ 5 მმ სისქისა და 40 სმ სიგანის ფენად. მასზე თანაბრად დავყაროთ ქიშმიში, შემდეგ მოვაყაროთ შაქრის ფხვნილი. დავახვიოთ და მივცეთ რულეტის ფორმა, დავდოთ ცხიმწასმულ ტაფაზე ნაწიბურით ქვევით და ოდნავ დავაწვეთ. 30-40 წუთის შემდეგ ჩავჩხვლიტოთ ზედაპირი ხის ჩხირით, შევდგათ ქურაში და ვაცხოთ 25-30 წუთის განმავლობაში 200-2200ც ტემპერატურაზე. გამოცხობილ რულეტს მოვაყაროთ შაქრის პუდრი. ქიშმიშს შეიძლება დავამატოთ 1 ჩაის ჭიქა მოხალული და დაჭრილი ნიგოზი.