Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

თაფლის ღვეზელი / taflis gvezeli ( სამარხვო კერძი / samarxvo kerdzi )

600 გრ ცომი (რეცეპტი : საფუარიანი ცომის მომზადება ), 0,5 ჩაის ჭიქა თაფლი, 100 გრ სამარხვო კარაქი ან მარგარინი, 0,5 ჩაის ჭიქა ნიგოზი.
ცომი გავაბრტყელოთ, დავდოთ ცხიმწასმულ ტაფაზე. ნაპირები ამოვუკეცოთ ისე, რომ ტაფაზე გულსართის ჩამოდინებას ხელი შეუშალოს. თაფლი და კარაქი გავადნოთ, როცა მასა შეგრილდება 25-300ჩ – ტემპერატურამდე, დავამატოთ დაჭრილი ნიგოზი. მომზადებული მასა თანაბარი სისქის ფენად წავუსვათ ცომს. გავაჩეროთ 20-30 წუთი, შემდეგ შევდგათ ქურაში, ვაცხოთ 25-35 წუთის განმავლობაში 210-2200ჩ ტემპერატურაზე.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



2014-04-16, 4:00 PM
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: სამარხვო საკვები, samarkhovo kerdzebi, სამარხვო საჭმელები, samarxvo kerdzebis receptebi, სამარხვო კერძი, მარხვა, სამარხვო კერძები, სამარხვო საჭმელი
ნანახია: 1260 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]