ასეთ ქადას მთაში საეკლესიო დღესასწაულებზე ამზადებენ. საფუარიანი ცომით ამზადებს უმრავლესობა,მე მაწვნიანი ცომი მიყვარს და მაწვნიანი ცომით ვამზადებ,იგივე ხაჭაპურის პრინციპით მხოლოდ გულსართი ასეთია - 500 გრამ ერბოს, უნდა დაუმატოთ მარილიანი გემრიელი გახეხილი ყველი, იმდენი რომ , როცა გასინჯავთ გემრიელი იყოს და მარილის დამატება არ დაჭირდეს, ასევე უნდა დაუმატოთ პურის ფქვილი, ხაჭოსავით მასა მასაუნდა მიიღოთ,შემდეგ ამ ერბოიან გულს ჩადებთ ცომში,თავზე გადაუსვით კვერცხის გული და რამდენიმე ადგილას ჩანგლით ჩაჩხვლიტეთ. და აცხობთ ხაჭაპურივით ღუმელში. ძალიან გემრიელია, აუცილებლად სინჯეთ. ოჯახის ერბო თუ არ გაქვთ შეიძლება ნებისმიერი ერბოთი მომზადდეს, იყიდება მაღაზიებში.