Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

Загрузка...
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ღია ღვეზელი, გალეტი თევზით "მოივა" / ghia ghvezeli, galeti tevzit "moiva"
2018-06-14, 1:43 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:

გულსართი:
არაჟანი 20% - 3 ს/კ
მწიკვი მარილი
მოივა - 10-12 ცალი
ხახვი - 2 თავი
ცხარე წიწაკა - 1/2 ცალი
ზეთი - 1 ს/კ
შავი პილპილი - გემოვნებით

ცომი:
ზეთი - 80 მლ
ლუდი, ღია ფერის - 80 მლ
ფქვილი - 200 გ
მარილი - 1/2 ჩ/კ

მომზადების წესი:
თუ თევზი გაყინულია, გაალღვეთ. გაახურეთ წინასწარ ღუმელი 200 გრადუსზე.
მოზილეთ ცომი მოცემული ინგრედიენტებით. გააბრტყელეთ და გადაიტანეთ პერგამენტდაფენილ ფირფიტაზე.
ხახვი დაჭერით თხელ წრეებად და დაუმატეთ ზეთი. აურიეთ. ცხარე წიწაკა დაჭერით წვრილად. არაჟანს დაუმატეთ მწიკვი მარილი და დაჭრილი წიწაკა.
ცომის ცენტრში გაანაწილეთ არაჟნის მასა ისე, რომ კიდეებზე არ გადახვიდეთ. დაალაგეთ თევზი სხივებივით ცენტრიდან კიდეებისკენ. მოაყარეთ ზეთიანი ხახვი და პილპილი. ამოუწიეთ კიდეები ცომს და მოუკარით ისე, რომ მთლიანად არ დაფაროთ ღვეზელის გული.
აცხვეთ ღვეზელი 30-15 წუთის განმავლობაში.

გემრიელად მიირთვით!


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: kulinariamzareuli | ტეგები: თევზეული, გალეტი, tevzeuli, galeti, მოივა, Tevzi, ghvezeli, ღვეზელი, თევზი, moiva ნანახია: 23 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]