აჯაფსანდალი გრილზე / ajofsandali grilze (kulinaria, mzareuli, receptebi) - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

აჯაფსანდალი გრილზე / ajofsandali grilze (kulinaria, mzareuli, receptebi)
2013-03-29, 4:44 PM
www.auf.ge -


შემადგენლობა:
გრილი,
საშუალო ზომის ბადრიჯანი 5 ცალი
ბულგარული წიწაკა 6 ცალი
მწიფე პომიდორი 5 ცალი
მწარე წიწაკა 2 ცალი ან გემოვნებით
ოხრახუში და რეჰანი 1–1 კონა
3 კბილი ნიორი
მარილი, შავი პილპილი გემოვნებით

მომზადების წესი:
კარგად გახურებულ გრილზე დავალაგოთ გარეცხილი ბადრიჯანი, პომიდორი, ბულგარული და მწარე წიწაკა, დროდადრო გადავაბრუნოთ რათა კარგად შეიწვას, მიღებულ მასას გავაცალოთ კანი, დავაქუცმაცოთ. მოვათავსოთ თასში და მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, დანაყილი ნიორი და მწვანილი.

მიირთვით შემწვარ ხორცთან ერთად.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: მზარეული, კულინარია, gurmani, mzareuli, რეცეპტები, kulinaria, receptebi, საჭმელების მომზადება, გურმანი, sachmelebis momzadeba ნანახია: 548 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: