Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ბურვაკი ქინძით, ნიგვზითა და აჯიკით (II ვარიანტი) - ქართული სამზარეულო / burvaki qindzit, nigvzita da ajikit (II varia) - qartuli samzareulo
2018-04-18, 5:41 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
1 კგ. ბურვაკის ხორცი
30-40 გრ. ცოცხალი ქინძი
10 გრ. ნიორი
მარილი, წიწაკა გემოვნებით

მომზადების წესი:
ბურვაკის ხორცი მარილიან წყალში მოვხარშოთ,გავაციოთ,მოვაშოროთ ძვლები და დავჭრათ.
ქინძი დანიორი დავნაყოთ,დავუმატოთ მარილი,წიწაკა და წავუსვათ ორივე მხრიდან
მოხარშული ბურვაკის ხორცს.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikolozqartveli | ტეგები: qartuli samzareulo, qartuli kerdzi, burvakis khorci, ქართული სამზარეულო, ქართული კერძი, qartuli kerdzebi, ქართული კერძება, ბურვაკის ხორცი, burvakis xorci ნანახია: 694 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]