მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად |
ბურვაკი ქინძით, ნიგვზითა და აჯიკით (II ვარიანტი) - ქართული სამზარეულო / burvaki qindzit, nigvzita da ajikit (II varia) - qartuli samzareulo
2018-04-18, 5:41 PM |
შემადგენლობა:
1 კგ. ბურვაკის ხორცი
30-40 გრ. ცოცხალი ქინძი
10 გრ. ნიორი
მარილი, წიწაკა გემოვნებით
მომზადების წესი:
ბურვაკის ხორცი მარილიან წყალში მოვხარშოთ,გავაციოთ,მოვაშოროთ ძვლები და დავჭრათ.
ქინძი დანიორი დავნაყოთ,დავუმატოთ მარილი,წიწაკა და წავუსვათ ორივე მხრიდან
მოხარშული ბურვაკის ხორცს.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 0 | |